flexile-white-logo

Du har blitt digital hjemme? Ta i bruk møterommet mer!

av | mai 7, 2020

Det finnes flere typer møterom. Alt fra de enkle uten digitale hjelpemidler til de fullblåste digitale opplevelsessentrene. Hvilken møteromstype er du? Og hva har du lært av 2020 sine muligheter til å måtte utforske digitale samhandslingsarenaer i større grad enn tidligere?

2020 kom brått og blåste over samfunnet med mange hendelser som kommer til å få historisk betydning i all overskuelig framtid. 2020 blir året som blir snakket om i all grunnskole og høyere utdanning i mange generasjoner – og 2020 blir tiåret som virkelig transformerte tradisjonell samhandling til en ny digital æra!

Brått måtte alle foreldre jobbe hjemmefra samtidig som de ble forfremmet til lærer og arbeidsgivere måtte hive seg rundt og legge til rette for at alle arbeidsoppgaver som var mulig å gjøre utenfor kontoret skulle kunne gjøres fra hjemmekontoret. For de som ikke enda hadde tatt helt eller delvis i bruk digitale samhandlingsplattformer ble Teams, Zoom og Google Meet nye hverdagslige ord og alle visste hva tjenestene grunnleggende tilbyr.

I løpet av en turbulent tilpasningsperiode kan man trygt si at flere enn noen gang nå er mer komfortabel enn noen gang tidligere med videomøter, filer i skyen og deling og samhandling i dokumenter. I kjølvannet av dette har flere valgt å planlegge for å flytte fysiske møter i langt større grad over på digitale systemer. Dette fristiller tid og kapital som tidligere ble brukt til å reise til annet verdiskapende arbeid. Det som tidligere var et dagsmøte inkludert reising er nå en rolig rusletur til møterommet.

For å møte dette skiftet i bruken av teknologi ønsker vi å være din foretrukne partner i å velge ut møteromsløsninger som er best egnet for deg og ditt møterom. Enten det i dag er et stillerom for 2 personer eller et enormt styrerom i moderne nordisk design.

Det lille møterommet

Mange bedrifter har i dag et eller flere små møterom som skal stå tilgjengelig for ansatte som trenger å samarbeide i små grupper på 2-4 personer. Du finner kanskje et lite bord og noen stoler eller et par Saccosekker i kroken sammen med en enkel whiteboard eller papirtavle. Disse rommene er perfekte for å gjennomføre mindre møter på tvers av avdelinger og ut mot kunder. Ved hjelp av et enkelt oppsett med en skjerm, en høyttaler/mikrofonenhet og et kamera blir rommet en fullverdig digital sfære hvor det kan gjennomføres enkle møter internt med presentasjoner på skjerm, eller videolinker med eksterne deltakere for både salgs-, status- og tradisjonelle møter. Ikke trenger det å være dyrt heller.

Vi tilbyr komplette pakker til små møterom for 9995 kr (eks. mva.).

Det tradisjonelle møterommet

Et tradisjonelt møterom har typisk en skjerm eller en projektor hengende og muligens en mikrofonløsning om ikke man bruker det som allerede er innebygget i laptoppen (som har relativt spinkel og dårlig lyd). Siden interne og eksterne brukere ofte har forskjellige laptopper med forskjellige tilkoblinger så er det enten noen som ikke får koblet seg til – eller det ligger en god bunke med adaptere på bordet man må tråle igjennom ved oppstarten av hver presentasjon. Ved å gå for en USB-basert trådløs presentasjonsenhet så står displayet ditt alltid klart til å ta i mot signaler fra den som skal presentere. Du putter enkelt den trådløse USB-pluggen inn i maskinen din, trykker på en knapp og skjermbildet dukker automatisk opp. USB er standarden som finnes på alle laptopper og enhetene fungerer uansett om brukeren sitter på en Windowsbasert enhet eller en Mac. Du slipper og kabler langt gulv, tak eller søyler. Med et godt kamera med innebygget høyttaler og mikrofonløsning sikrer du at alle i rommet er sett og hørt og kan aktivt delta.

Vi kan oppgradere ditt møterom med disse enhetene for den nette sum av 15995 kr (eks. mva.). Mangler møterommet et godt display kan vi levere skjerm samtidig.

Det store møterommet

Det store møterommet er så mangt. Det kan være der du holder styremøter, kundemøter, kurs eller presentasjoner. Enkelte steder er det et romslig og tradisjonelt møterom med plass til mange deltakere, andre steder kan det minne mer om et auditorium og kursrom.

Ved å maksimere funksjonaliteten i samhandlingsplattformen Teams (og andre) med dobbelt kameraoppsett og en sentral hub for administrasjon og styring av møtet vil opplevelsen bli en helt annen! Med eget Innholdskamera («Content Camera») på et whiteboard blir digitale presentasjoner av analog input meget lekkert presentert! Har du for vane av å stå i veien for det du skriver på tavla? Ikke noe problem – systemet blender ut personer og markerer tekst så alt er tilgjengelig og godt synlig!

«Innholdskamera er så vanvittig bra at du må rett og slett komme og se det i vårt demorom!»

Med denne løsningen får du full kontroll på møtet, deltakerne kan presentere fra sine egne maskiner enten de er med i møtet virtuelt eller ei, alle deltakere er synlig og kan høres samt brainstorming og notater på whiteboard blir digitalisert og presentert på en god måte for alle!

Komplett pris på det store møterommet ligger på 34995,- eks. mva.

Neste steg

Ta kontakt med oss i Attend for en uforpliktende samtale om dine møteromsbehov! Ta kontakt så finner vi beste løsning sammen!