flexile-white-logo

OM OSS

Den stadig raske fremgangen innenfor IT stiller stadig tøffe krav til oss som tjenesteleverandør. Vår forretningsidé er at vi skal skape konkurransefortrinn for våre ­kunder gjennom kontinuerlig forbedring og utforming av bedriftens IT systemer. Vi har en visjon om at vi skal bli kundens viktigste ­støttepartner innenfor strategisk og operative IT-tjenester. Ved leveranser tuftet på kvalitet og personlig oppfølging gjør vi alt for at vi skal ha en lang og god relasjon til våre kunder.

Våre kunder skal oppleve Attend IT AS som en viktig kompetansebedrift innenfor sikkerhet, drift og salg av maskin og programvare. Gjennom overvåking og planlegging løser vi utfordringene før de skaper frustrasjon. Attend IT er Microsoft Gold-Certified partner, (Small and Midmarket Cloud Solutions) og Microsoft Silver-Certified partner, (Cloud Partner, Cloud Productivity), som hver for seg bekrefter vår kompetanse som er synonymt med å være «best in class» innenfor definerte områder.

Attend IT AS er ISO 9001, (Ledelsessystemer for kvalitet) og ISO 14000, (Miljøledelse) sertifisert av KIWA (www.kiwa.com). ISO sertifikat er anerkjente kvalitetsmerker, både nasjonalt og internasjonalt. ISO-sertifisering viser at bedriften jobber målrettet for å levere produkter, og tjenester i samsvar med relevante bransjekrav og standarder. ISO 9001 bekrefter at bedriftens ledelsessystem for kvalitet er sertifisert etter standarden for god kvalitetsledelse. ISO 14001-sertifisering hjelper bedriften med å redusere belastningen på det ytre miljøet.

Klikk for å laste Attend IT AS ISO-sertifikat

Teamet

Thomas Brovold

Partner | Seniorkonsulent

Kontakt:

+47 997 15 931
thomas . brovold @ attend . no

Frode Trøan

Partner | Seniorkonsulent

Kontakt:

Telefon: 977 00 300
e-post: frode . troan @ attend . no

Trond Tagge

Partner | Seniorkonsulent

Kontakt:

Telefon: 982 22 837
e-post: trond . tagge @ attend . no

Kristian Halvorsen

Partner | Seniorkonsulent

Kontak:

+47 976 04 917
e-post: kristian . halvorsen @ attend . no

Markus Riise Øverby

Supportkonsulent

Kontakt:

+47 23 37 23 00
markus . oeverby @ attend . no

Nadeem Akhtar

Teamleder support

Kontakt:

Telefon: 23 37 23 00
e-post: nadeem . akhtar @ attend . no

Danyar K. Omer

Support / Konsulent

Kontakt:

Telefon: 23 37 23 00
e-post: omer @ attend . no

Paul Aage Aasheim

Support

Kontak:

+47 969 41 508
e-post: paul . aage . aasheim @ attend . no