flexile-white-logo

SKYEN

Digital fornying og modernisering av helsenorge!

Digital fornyelse av helseforetak

Digitalisering av små og store helseforetak i Norge er essensielt for å oppnå økt pasientsikkerhet og forbedret behandlingskvalitet. En avtale med oss om drift og support av IKT-infrastruktur og spesialtilpasset programvare vil akselerere digitaliseringen og standardiseringen av både kliniske og administrative prosesser.

Hvorfor velge Attend?

For å sikre effektiv pasientbehandling av høy kvalitet er det viktig å ha en leverandør som forstår dine behov og sikkerhetskrav. Attend har lang erfaring med å levere IKT-løsninger som støtter moderne og effektive arbeidsmetoder, enten du driver et legesenter, tannlegekontor eller en klinikk.

Våre tjenester inkluderer:

  • Journalsystemer og Helsenett-tilgang: Vi tilbyr solide og funksjonelle journalsystemer og sikker tilgang til Norsk Helsenett, inkludert tjenester som eResept og elektronisk meldingsutveksling.
  • Digitalisering og automatisering: Vi hjelper med å digitalisere og automatisere manuelle prosesser, noe som gjør arbeidsdagen din mer effektiv og sikker.
  • Ekspertise og brukervennlighet: Våre eksperter leverer skreddersydde løsninger som er enkle å bruke, slik at du kan fokusere på pasientbehandling.

Sikkerhet og erfaring

Med over mange års erfaring i helsesektoren forstår vi kravene til personvern, pasientsikkerhet og informasjonssikkerhet. Vi sørger for at dine IKT-løsninger overholder gjeldende lover og forskrifter, inkludert GDPR og Normen. Våre løsninger er designet for å sikre integritet og konfidensialitet for journalsystemer og pasientdata.

Plattformuavhengige løsninger

Attend tilbyr plattformuavhengige løsninger, slik at du kan bruke den maskinvaren du foretrekker, enten det er PC eller Mac. Vi leverer også sikre systemer for hjemmekontor, slik at du kan jobbe trygt og effektivt uansett hvor du befinner deg.

Partner med Norsk Helsenett

Som partner med NHN Norsk Helsenett leverer vi tjenester over en sikker digital arena, som muliggjør trygg og lovlig kommunikasjon og utveksling av pasientinformasjon. Det gir deg som drifter et legekontor, tannlegekontor elle en helseklinikk mulighet for å utveksle data på en sikker og effektiv måte med andre helseaktører. Som leverandør følger vi gjelder anbefalinger og krav som følger av «Normen» som er en bransjenorm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren i Norge.

Partner av EPJ-systemet Carasent Metodika

Attend IT AS er Norges ledende leverandør av drift- og 2. linje supporttjenester for EPM-systemet Carasent Metodika. EPM systemet brukes av mange store private sykehus og klinikker i flere land i Nord-Europa. Carasent Metodika er utviklet for å forbedre administrativ effektivitet og klinisk kvalitet, og kan skreddersys til hver enkelt kundes og markeds spesifikke behov. Systemet dekker alle aspekter av pasientens reise med helsepersonell.

Support av Opus systemer

Attend IT AS har mange års erfaring med supportere tannklinikker og understøtte deres behov for IT-tjenester og infrastruktur. Herunder har vi også erfaring med vedlikehold og installasjon av Opus Systemer AS for tannklinikker og tilhørende røntgensystemer.t Opus Dental – journalsystem for private og offentlige tannlegeklinikker. Opus Dental er i dag det mest utbrette journalsystemet i Norden.

Helsetjenester og IT, sammen.

Uavhengig om du er lege, tannlege, kirurg, kiropraktor eller arbeider på en klinikk består din arbeidsdag i hovedsak i å vise god pasientomsorg og å levere medisinske tjenester av høy faglig og etisk standard. Som fagperson ønsker du å ha fokus på pasientene fremfor å bekymre deg for IT-systemer som kan feile eller som ikke fungerer optimalt. Når en trenger support skal den ikke være langt unna når en trenger den og køen for å få hjelp skal være kort!

Attend IT vet hva som er viktig for at du skal levere en sømløs og effektiv pasientbehandling uten at det går ut over sikkerhet eller personvern. Vi hjelper deg, vi lytter til dine behov og skreddersyr en IT-løsning som sørger for at du kan fokusere på maksimal utnyttelse av din arbeidsdag. Som driftsleverandør og sparringspartner kan du stole på at vi bistår deg i å velge ut riktig verktøy for at du skal få jobben gjort!

Enten du er på utkikk etter en fullverdig plattform som gir deg tilgang til alle fagapplikasjoner samlet på et sentralt sted, mobile tjenester eller du ønsker å snakke med fagfolk om hvilken PC eller Mac som best passer til de oppgavene du skal utføre, så kan du være sikker på at vi har din beste interesse i framsetet. Sier du at printeren din er for treg, så vet vi hvordan dette påvirker ditt daglige virke!

Vi kan levere prisgunstige ordninger på hardware. Trenger dere rådgivning og bistand til innkjøp av PC/Mac så vil vi med vår kompetanse hjelpe til med å finne verktøy som gjør at du blir fornøyd. Ytelser og kostnader som matcher dine behov! Av annet så kan vi levere, koble opp og administrere elementer som printere, møterom, raske og stabile trådløse og kablede nettverk samt andre produkter som er relevante for ditt IT-miljø.

Les mer om:

Carasent Metodika

Norsk Helsenett (NHN)

Opus Dental