flexile-white-logo

Klinikk

Helsetjenester og IT, sammen.

Enten du er kirurg, kiropraktor eller arbeider på en klinikk består din arbeidsdag i hovedsak av å gjennomføre pasientreisen. Føler du noen gang på frustrasjonen over at IT-systemene ikke fungerer som de skal? At «maskinen» henger seg opp? Er support langt unna når du trenger den?

Riktig verktøy

Attend vet hva som er viktig for at du skal levere en sømløs og effektiv pasientbehandling uten at det går ut over sikkerhet eller personvern. Vi hjelper deg med å lytte til dine behov og skreddersyr en IT-løsning som sørger for at du kan fokusere på maksimal utnyttelse av din arbeidsdag. Som driftsleverandør og sparringspartner kan du stole på at vi bistår deg i å velge ut riktig verktøy for at du skal få jobben gjort!

Enten du er på utkikk etter en fullverdig plattform som gir deg tilgang til alle fagapplikasjoner samlet på et sentralt sted, eller du ønsker å snakke med fagfolk om hvilken PC eller Mac som best passer til de oppgavene du skal utføre, så kan du være sikker på at vi har din beste interesse i framsetet. Sier du at printeren din er for treg, så vet vi hvordan dette påvirker ditt daglige virke!

Sikkerhet

Som partner med NHN Norsk Helsenett tar vi sikkerheten på alvor! Ikke bare fordi vi er forpliktet igjennom avtalen med Helsenettet til å følge Normen, men fordi vi brenner for å ivareta god sikkerhet på alle våre leveranser. Personvern, GDPR, pasientsikkerhet og informasjonssikkerhet er en del av morsmålet vårt og våre konsulenter er til en hver tid oppdatert på de seneste nyhetene på feltet.

Hardware

Vi kan levere prisgunstige ordninger på hardware. Trenger dere rådgivning og bistand til innkjøp av PC/Mac så vil vi med vår kompetanse hjelpe til med å finne verktøy som gjør at du blir fornøyd. Ytelser og kostnader som matcher dine behov! Av annet så kan vi levere, koble opp og administrere elementer som printere, møterom, raske og stabile trådløse og kablede nettverk samt andre produkter som er relevante for ditt IT-miljø.

Neste steg

Vi leverer hele pakken for at du skal kunne fokusere på pasienten. Er det ønskelig med en delvis leveranse av kjernekomponenter eller drift og leveranse av PC/Mac med supportordning så er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke visjoner og mål dere har og hvordan vi best kan få til en løsning som gjenspeiler deres arbeidsmetoder!

 

Les mer om: Legesenter