flexile-white-logo

Hvordan fungerer Microsoft Copilot?

av | jun 5, 2024

Microsoft Copilot er ikke bare en AI-funksjon, men en samling av avanserte teknologier som samarbeider for å forvandle måten du arbeider på:

 • Sømløs integrering:
  Copilot er ikke et separat program, men en naturlig del av Microsoft 365-appene du allerede bruker. I Word hjelper den deg med å skrive og redigere, i PowerPoint lager den presentasjoner, i Excel analyserer den data, og i Outlook organiserer den e-posten din. Denne integreringen gjør at du kan bruke Copilot uten å forlate din vanlige arbeidsflyt.
 • Kontekstforståelse med Microsoft Graph:
  Copilot er ikke bare en chatbot som svarer på spørsmål. Den forstår konteksten i arbeidet ditt ved å bruke Microsoft Graph, en plattform som samler og organiserer data fra ulike Microsoft 365-tjenester.expand_more Dette betyr at Copilot kan gi deg relevante forslag og svar basert på e-postene dine, møtene dine, dokumentene dine og mer.expand_more
 • Avansert språkforståelse:
  Copilot bruker flere store språkmodeller (LLM-er) for å forstå dine forespørsler og gi meningsfulle svar.expand_more Den kan tolke komplekse spørsmål, oppsummere lange dokumenter, og til og med generere kreativt innhold.expand_more Dette gjør Copilot til en kraftig samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å løse problemer og utforske nye ideer.
 • Semantic Index for Copilot:
  Denne funksjonen er hjernen bak Copilots evne til å søke raskt og effektivt gjennom store mengder informasjon. Den bruker avanserte algoritmer for å indeksere og forstå innholdet i dokumentene dine, slik at du kan finne det du leter etter på sekunder. Enten du trenger å finne en spesifikk e-post eller en viktig detalj i et langt dokument, kan Semantic Index for Copilot hjelpe deg med å finne det du trenger.

Sammen skaper disse teknologiene en intelligent assistent som kan hjelpe deg med å jobbe smartere, raskere og mer effektivt. Copilot er ikke bare et verktøy, men en samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å nå dine mål.