Enkeltprodukter

kontaktoss

Enkeltprodukter

Epost

Uansett hvordan du ønsker å ta i bruk i epost så hjelper vi deg i gang. ­Attend har lang erfaring med å drifte epost tjenester som ligger hos kunden selv og i vårt eget datasenter på Brobekk. I dag er det også populært å ta i bruk «Skyen» noe vi selvsagt også hjelper deg med.

Attend har god erfaring med følgende produktportføljer:

  • Office 365
  • Exchange
  • Google Mail
  • Mail fra forskjellige internettleverandører
  • (Domeneshop, ISPhuset, Syse, Telenor)

Kontorpakken

Kontorpakken gir deg tilgang de mest kjente skrivebordsprogrammene og dataene dine, uansett om du jobber fra telefonen, nettbrettet eller arbeidsstasjonen.

Attend her god erfaring med følgende produktporteføljer:

  • Office 365
  • Google Apps

Support- og Driftavtale

En avtale med oss sikrer at vi ivaretar deres interesser og sørger for en gunstigere pris når dere skulle trenge bistand.

Gjør et sikkert
og klokt valg!

- Personlig service og oppfølging i alle ledd.

Sikkerhetskopi

Har du kopi av dataene som betyr mest for deg ? Er oversikt og rutiner oppdatert for hvordan dere skal hente tilbake dataene? Overlat jobben til oss!

Attend leverer løsninger for lagring av dine data både i Skyen og i vårt datasenter på Brobekk.

AntiSkadevare

Overlat jobben med å passe på ditt system til oss! Med AntiSkadevare fra Attend så er du sikret!

Med vår agent installert på din maskin er du ikke bare beskyttet mot skadevare, men også andre typer angrep. Agenten sier nemlig ifra til oss dersom du er utsatt for angrep, om maskinen er i faresonen for å gå i stykker og om viktige tjenester slutter å snurre.

Mailvask

Bli millionær uten å jobbe - Forstørr kroppsdeler – Motta penger fra et ukjent familiemedlem – Ta en titt på denne fakturaen, hilsen "Din Bank".

Det er alltid noen som prøver å utnytte den som ikke passer seg. Med Mailvask fra Attend blir det vanskeligere komme gjennom til dine ansatte.

Utstyr

Synes du det er vanskelig å ta stilling hva du skal kjøpe?  Ta kontakt så hjelper vi deg velge det produktet som passer deg.

Det er ikke vits i å betale for mer enn det du trenger, men det kan raskt straffe seg å betale for lite også. Vi kan hjelpe deg navigere i jungelen av datakomponenter.

Programvare

Er du sikker på at du bruker rett verktøy for å få jobben gjort? Hva med å ta en prat for å se om vi kanskje kan optimalisere arbeidsflyten i nettopp din bedrift.