flexile-white-logo

Attend IT AS: Microsoft Gold-partner!

av | jan 7, 2022

Microsoft omtaler gjerne sine sertifiseringer for dokumentasjon av kompetanse. Det er krav som er uformet for å dekke kunders spesifikke behov. Kravene skal være gjenkjennelige og bidra til at kunder enkelt kan identifisere et selskaps kompetanse og erfaring ved å se på hvilke sertifiseringer virksomheten har.

For hver kompetanse kan en partner oppnå ett av to nivåer: Sølv eller Gull. Sølv-kompetanse representerer en spesialisert kompetanse og erfaring innen et spesifikt forretningsløsningsområde. Partnere med Sølvkompetanse, som Attend IT AS, tilbyr de beste løsningene og har vært igjennom en streng og kontrollerbar godkjenningsprosess. Gullkompetanse er den høyeste sertifiseringen til Microsoft. Den representerer et enda høyere nivå av ekspertise og er en spisset kompetanse innenfor en bestemt teknologi- eller tjenesteområde. Gold Partnere er anerkjent for å tilby innovative forretningsløsninger. Attend IT AS har Microsoft Gold sertifisering for skytjenester. En sertifisert Microsoft-partner er:

1. Alltid oppdatert – Microsofts teknologi utvikles stadig videre. Derfor endres og oppdateres kompetansekravene fortløpende. Det sikrer at din Microsoftpartner alltid er oppdatert på de nyeste Microsoftproduktene og teknologiene.

2. Oppfyller strenge standarder – Microsoft-sertifisering krever mer enn grunnleggende kunnskap. Det krever også at et visst antall personer består krevende sertifiseringer, som endres for hvert år. Dette er en pågående prosess hvor du ikke blir sertifisert en gang for alltid. En Microsoft Gold sertifisering gjelder kun frem til neste resertifisering. Det betyr at dere som kunde kan være trygge på deres leverandør. Den kjenner produktene og teknologien, og vet hvordan dette samspiller med deres behov. Dere kan også ha visshet om at det ikke bare er en person, men flere hos en Microsoft-partner som har kvalifisert kompetanse. Flere ressurser betyr også mindre ventetid når dere trenger hjelp til et prosjekt, eller får et IT-problem som må løses raskt. 

3. Direkte forbindelse til Microsoft – En Microsoft-partner har konsulentene med de spesifikke ferdighetene dere trenger. Det hender at også Silver- og Gold-partnere trenger hjelp av Microsoft. Da kan dere vite at denne partneren har direkte tilgang med dedikerte ressurser hos Microsoft. Dette inkluderer også garanterte responstider. Dermed risikerer en ikke at saker stopper opp i påvente av en fremtidig løsning eller oppdatering.

Ta gjerne kontakt med oss i Attend IT AS for mer informasjon om hva vi kan tilby dere som Microsoft Gullpartner.