flexile-white-logo

Microsoft Copilot – Personvern, sikkerhet og åndsverk

av | jun 7, 2024

Microsoft tar personvern, sikkerhet og åndsverk på alvor når det gjelder Copilot. Her er noen viktige prinsipper:

Tilgangskontroll:

  • Begrensning til arbeidsdata: Copilot får kun tilgang til og behandler data innenfor Microsoft 365-miljøet ditt.expand_more Den kan ikke hente informasjon fra eksterne kilder eller personlige kontoer så fremt du ikke selv har brukt henvisninger til eksterne nettsteder uten behov
  • Brukerbaserte tillatelser: Copilot respekterer de eksisterende tillatelsesinnstillingene i Microsoft 365. Den viser kun informasjon som du har tillatelse til å se, og den kan ikke endre eller dele data uten din eksplisitte godkjenning.
  • Administrativ kontroll: Organisasjoner har full kontroll over hvilke data Copilot har tilgang til, og kan tilpasse innstillingene for å sikre at sensitiv informasjon er beskyttet.

Databehandling og lagring:

  • Sikker behandling: Copilot behandler data ved hjelp av Azure OpenAI-tjenester, en sikker skyplattform som følger strenge sikkerhetsstandarder.Azure OpenAI lagrer ikke dataene som behandles av Copilot.Dette betyr at informasjonen din ikke blir lagret på eksterne servere etter at behandlingen er fullført.expand_more
    Kryptering: All kommunikasjon mellom Copilot og Microsoft 365-tjenestene er kryptert for å beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang.

Åndsverk:

  • Ditt innhold er ditt: Alt innhold du oppretter med hjelp av Copilot tilhører deg. Copilot er et verktøy som hjelper deg med å uttrykke dine ideer, og det krever ingen eierskap til det du produserer.
    Ansvarlig bruk: Det er viktig å bruke Copilot på en ansvarlig måte og respektere andres åndsverk. Unngå å plagiere eller bruke andres arbeid uten tillatelse.

Microsoft er forpliktet til å beskytte personvernet ditt og sikre at dataene dine er trygge. Copilot er designet med dette i tankene, og Microsoft jobber kontinuerlig med å forbedre sikkerheten og personvernfunksjonene.

Klikk her for å lære mer om hvordan Microsoft sikrer dine data og personvernopplysninger.